activiteitenterugblik activiteiten

Workshop Master je mindset groot succes

De workshop Master je mindset, die ik tijdens de Summer University van Develhub  heb verzorgd was een groot succes. Je kunt nóg zo goed zijn in de inhoud maar als je jezelf niet kunt presenteren, dan zul je niet snel serieus genomen worden. De demonstratie waarbij deelnemers elkaar een duw gaven na een negatieve mindset (en omvielen) of positieve mindset (krachtig bleven staan) sprak voor zich.

Doorbreken gedachtenpatronen

Je mindset, een serie gedachtenpatronen, kan je maken of breken. In dit geval werkten we aan de manier hoe je jezelf presenteert tijdens een netwerkborrel of een bij de start van een nieuw project. Hoe zorg je ervoor dat je een krachtige mindset hebt en jezelf neerzet zoals jij wilt: als professional.

Authentiek blijven

Belangrijk is hierbij natuurlijk: authentiek blijven. Niemand is geïnteresseerd in een roeptoeter. Wél in iemand die zichzelf en zijn of haar vak serieus neemt. De oefening ‘succesmoment’ hielp hierbij en maakte veel energie los.

Reacties deelnemers na afloop:

“nu weet ik hoe belangrijk het is om mezelf bij de start goed te laten zien en hoe ik dat kan doen”

“wat een leuke workshop om op deze manier te werken aan mezelf voorstellen”

“ik weet nu hoe ik mijn mindset kan beïnvloeden, bedankt”

“jij kijkt écht naar iemand persoon, je werkt vanuit kracht en je durft te confronteren”

Wil jij ook deze workshop volgen? Op 28 november verzorg ik deze weer maar dan in de vorm van een inspiratiesessie. Geef je nu alvast op, dan ben je verzekerd van een plek. Of mail me voor meer informatie.