Wie is Inge van Erp?

Inge van Erp is eigenaar van training- en coachingsbureau Inge van Erp, training & coaching in persoonlijk leiderschap en communicatie. Zij heeft meer dan 16 jaar ervaring op het gebied van training en coaching in effectief communiceren, leiderschap en presentatie in organisaties. Ook leidt zij trainers en coaches op in gecertificeerde opleidingen.
Sinds 2016 is Inge met veel plezier en succes zelfstandig in haar training & coaching. Zij heeft ruime werkervaring variërend van woningcorporaties, jeugdzorg, NUON tot communicatiebureau. Daarin vervulde zij posities van communicatiemedewerker tot leidinggevende (12) seniortrainers. Dankzij deze ervaring weet zij snel waar het over gaat en met haar scherpe trainersoog weet ze al snel de kern te raken van een medewerker of een team waardoor ze beter gaan functioneren.
Sinds 2018 richt Inge zich op twee groepen: vrouwelijk talent en op bedrijven die talent willen verzilveren.

Vrouwelijk talent
Mijn droom is dat alle vrouwen voelen en laten zien wat ze waard zijn. Zodat ze vol zelfvertrouwen doorgroeien naar projecten en functies waarvan zij dromen. Deze vrouwen zullen genieten van hun persoonlijk leiderschap en gelijkwaardig kunnen optreden in organisaties.
Ik begeleid deze vrouwen met coachprogramma’s die individueel en in groepen gevolgd kunnen worden.
Last but not least biedt het organisaties grote kansen als zij hun huidige vrouwelijke potentieel laten groeien. Lees hier het artikel over het onderzoek van Mc Kinsey in 2018: de achtergestelde positie van vrouwen kost Nederland miljarden.
Mijn motto: talent laat je zien.

Bedrijven die hun talent willen verzilveren
Slimme bedrijven weten hoe ze succesvol moeten blijven: investeren in het personeel zodat het gemotiveerd blijft en talent door zal groeien.
Ik denk mee en adviseer bedrijven hoe ze dit kunnen doen op een praktische manier die past bij het bedrijf. Denk aan interne coachprogramma’s, samenwerkingssessies of het versterken van communicatie-/presentatieskills.
Mijn motto: vandaag geleerd, morgen toegepast.