Kleurrijk Persoonlijk Leiderschap

Kleurrijk persoonlijk leiderschap: met zelfvertrouwen aan het werk 

Herken je dat:

 • Je keihard werkt maar dat dit niet wordt gezien, laat staan gewaardeerd.
 • Je weet dat er veel meer in je zit dan je nu laat zien op je werk.
 • Je ambitieus bent én trouw wilt zijn aan wat bij jou past.
 • Je het lastig vind om de goede keuzes te maken.
 • Je toe bent aan een volgende stap in je werk waar je je talenten beter kwijt kunt.

En herken je ook dat het aan de oppervlakte prima gaat maar er iets in jou suddert. Omdat je zelfvertrouwen je soms in de steek laat. En je op andere momenten weer heel goed lijkt te weten wat je kunt maar niet goed weet wat je wilt of waar je moet beginnen?

Ik kom veel vrouwen tegen die zeggen ‘en nu ik’. Die klaar zijn met bovenstaand gedoe en die kiezen voor een geweldig werkend leven dat helemaal bij hén past.

Vrouwen die zeggen ‘ik heb geen zin in lange coachtrajecten of een training met jan-en-alleman. Ik wil een kort en krachtig traject waar ik direct én op lange termijn wat aan heb. Begeleid door een vakvrouw die snapt waar ik het over heb. Want ik wil dóór en mijn kwaliteiten leven.

Speciaal voor die vrouwen heb ik het VIP-programma ‘Kleurrijk Persoonlijk Leiderschap’ ontwikkeld.

VIP-programma

In het VIP-programma persoonlijk leiderschap leer je om met zelfvertrouwen keuzes te maken die écht bij jou passen, efficiënter te werken en effectiever te communiceren.

Het VIP-programma is dus gericht op je werk. En natuurlijk is het zo dat als je je goed voelt in je werk, je je op alle fronten beter zult voelen. En dat ga je thuis ook merken.

Dit ga je leren

 • Je gaat op onbewust niveau ontdekken wat het belangrijkste is in jouw leven.
 • Je leert hoe je direct in contact kunt komen met je waarden, zodat je van daaruit krachtige keuzes kunt maken.
 • Je gaat voelen wat je waard bent waardoor je veel steviger overkomt.
 • Je leert de vijf do’s en dont’s op het gebied van ontspanning.

Met als bonus: drie praktische kledingtips op maat, die direct jouw uitstraling krachtiger maken waarbij de krachtige kleding voortaan jouw anker is in je leiderschap.

Dit levert het je op

 • Je ervaart meer rust en zelfvertrouwen.
 • Je wordt effectiever op je werk.
 • Je motivatie voor je werk gaat omhoog.
 • Je krijgt een leuker leven.

Praktisch

Het programma is zorgvuldig opgebouwd met afwisselend individuele contactmomenten en opdrachten die je in je werk en privé gaat doen. De spreiding over 8 weken zorgt ervoor dat je je nieuwe inzichten goed gaat verweven in je gedrag. Je bouwt nieuwe hersenverbindingen die zorgen voor vernieuwde, positieve automatismen en je helpen bij het volhouden van goed persoonlijk leiderschap.

Een belangrijk onderdeel is twee exclusieve VIP-dagen in een prachtig landhuis in prins(es) heerlijke omstandigheden. Voor en na deze dagen ontvang je passende opdrachten die je nieuwe inzichten geven en stimuleren om je gedrag in de praktijk te veranderen naar deze inzichten. Aan het eind van de twee maanden vindt een persoonlijk coachgesprek plaats waarin centraal staat hoe je je nieuwe inzichten vol blijft houden.

NIEUW VIP-coachprogramma in kleine groep

Ditzelfde programma bied ik ook aan op een andere manier: het live-programma van 2 dagen zal plaatsvinden in een kleine groep van ambitieuze vrouwen die aan hun leiderschap willen werken. Voor vrouwen die het fijn vinden om ook door andere vrouwen geïnspireerd te worden.
Op dinsdag 8 september ook te volgen als 1-daagse training!

VIP Sisters

Wanneer je hebt deelgenomen aan dit VIP-programma, ben je welkom als VIP Sister. Exclusief voor een kleine groep ambitieuze, hardwerkende vrouwen bied ik een aantal keer per jaar een themabijeenkomst waarin we kennis en inzichten delen en elkaar verder helpen. Geen theekransje, wel een nuttig en leuk netwerk van gelijkgestemden met onderwerpen die jou verder helpen in je werk.

Deelnemen / meer informatie

Denk jij ook ‘en nu ik’ neem dan contact op via contact@ingevanerp.nl of via 06 24 64 15 80.

Ik verheug me erop je te ontmoeten.