activiteiten

Trots: workshop voor beroepsvereniging van trainers

Trots als een pauw ben ik! Ik mag op 21 juni, tijdens het congres van de NOBTRA: de Nederlandse Beroepsvereniging van Trainers i.s.m. DevelHub (voorheen NVO2) een workshop verzorgen. Het thema van dit jaarlijkse congres is “Lang zullen we leren” . De NOBTRA is een vereniging voor trainers en voor de HRD-professionals en bestaat 10 jaar.

Ik vind het een enorme eer dat ik die dag een workshop mag verzorgen, o.a. naast mijn inspirerende vakgenoot Laura den Ouden (trainer van het jaar in 2018 en tevens collega bij ICM).

De workshop heet Zichtbaar zeker, de kracht van kleding. Deelnemers weten na deze workshop hoe ze met kleding een krachtige uitstraling kunnen neerzetten. En… de workshop zit met 25 deelnemers helemaal vol.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *