activiteitenGeen categorie

Online training Kraak de code van online communiceren

Communiceren per beeldscherm. Als je weet hoe het moet, is het enorm effectief. In sommige gevallen veel effectiever dan communiceren live. Je moet dan wel de codes en ongeschreven spelregels weten. Maar effectief communiceren gaat niet alleen over inhoudelijke spelregels. Je hebt ook te maken met verschillende communicatiestijlen. Ook online.

In deze training leer je de praktische en essentiële zaken over beeldschermcommunicatie. Samen met kennis van communicatiestijlen zorgen deze voor effectieve online meetings. Zo leer je meteen omgaan met uitdagende mensen, wat je ook helpt offline.

Het nieuwe normaal

Online communiceren. Het is het nieuwe normaal en zal niet meer weg gaan. Nu kun je nog onhandig doen, over een paar maanden kan dat echt niet meer.

Tijdens deze online training Kraak de code van online communiceren ga je onder deskundige begeleiding direct online aan de slag. Je doet een gedragsstijlentest die je direct helpt effectief te communiceren.

Inhoud training

Wat ga je leren tijdens deze training?

• Voorbereiding voor deelname aan een online meeting
• Aandachtspunten voor communiceren online
• Wanneer werkt communiceren via het beeldscherm niet of minder goed
• Ken je communicatiestijl én de voorkeur van je gesprekspartner(s)
• Schakelen in communicatiestijl voor verbetering van effectiviteit en samenwerking

Na deze training voel jij je vertrouwd met online meetings, communiceer je helder en kun je omgaan met verschillende communicatiestijlen waardoor je meetings plezierig en effectief verlopen.

Bonus

Je ontvangt als bonus een communicatiestijlentest met een toelichting en praktische communicatietips per stijl. Daar heb je nog lang plezier van.

Duur en groepsgrootte

Deze training duurt twee keer twee uur en vindt online plaats. De begeleiders zijn twee zeer ervaren trainers: Lenneke Koole en Inge van Erp van trainingsbureau Pitchen met Elan.

De groep is maximaal 12 mensen, tijdens de training werken we vaak in twee groepen. Zo garanderen wij persoonlijke aandacht.
Maatwerk is altijd mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.

Investering

De investering voor deze training is € 99,50 per persoon inclusief BTW.

Wie zijn Lenneke Koole & Inge van Erp

Lenneke Koole helpt sinds 2006 mensen in verbinding en op overtuigende wijze hun boodschap over te brengen. Ze geeft o.a. training in overtuigend presenteren aan professionals en coacht op persoonlijke effectiviteit. Zij is expert in mensen te leren presenteren vanuit ontspanning en authenticiteit. Door hoofd, hart en ziel te verbinden helpt zij mensen hun doel te bereiken.

Inge van Erp versterkt sinds 2004 mensen in zichtbaarheid, pro-activiteit en daarmee in zelfvertrouwen. Zij heeft meer dan 20 jaar podiumervaring als zangeres en presentator en traint in presenteren en persoonlijk leiderschap. Zij is een kei in het pakken van de kern waardoor professionals zich zeker voelen en zich vol zelfvertrouwen durven laten zien.

Lenneke en Inge hebben reeds 1.000-en mensen getraind en gecoacht. Ook online zijn hun trainingen interactief, ervaringsgericht en praktisch. Hierdoor leer jij op een plezierige manier de codes van effectief online communiceren en presenteren. Zodat jij tijdens die online vergadering alle aandacht op je gericht krijgt en je boodschap overtuigend overkomt.

Samen zijn Lenneke en Inge trainingsbureau Pitchen met Elan. Elan is hun unieke, zelf ontwikkelde model en staat voor enthousiasme, liefde voor het vak, aansluiten bij de doelgroep en nieuwsgierig maken.