Geen categoriemuziek

IngeDraait I Paul de Munnik met ‘Het leven’

Tijdens het diner voor ambitieuze vrouwen, dat ik in november gaf, zijn we gestart met het draaien van een lied of muziekstuk dat ieder had uitgekozen en dat iets over haarzelf zei. Eén voor één draaide ik het nummer en legde iemand haar keuze uit. Het was een prachtige opening van een bijzondere avond.

Het waren hele verschillende nummers: van klassieke opera tot disco en van Italiaans tot Nederlands. En de verhalen erbij waren vaak ontroerend. Je muziekkeuze zegt vaak veel over hoe je op dat moment in het leven staat.

Eén van de gekozen nummers was ‘Het leven’ van Paul de Munnik. Ik kende het niet maar vond het direct prachtig.

Ik ben benieuwd wat jij ervan vind en zou het leuk vinden om van jou te horen welk lied jou raakt. Mail je het me? Contact