Geen categorie

IngeDraait I De Dijk ‘Wat een vrouw’

Ik was een jaar of 20 en smoorverliefd. Dit nummer werd gedraaid en de jongen waar ik zo verliefd op was ging op afstand dansen maar keek me telkens vanuit zijn ooghoeken aan als hij zong ‘wat een vrouw niet kan doen….’. Ik voel weer de vlinders in mijn buik en ben weer even 20 als ik mijn ogen sluit en mijn oren open zet.

De Dijk, wat was ik gek van die band. En nog steeds. De energie als zij live optreden, de lol die ze samen hebben, de rauwe zang van Huub van der Lubbe… heerlijk vind ik het. Omdat de Wereld Draait Door bijna stopt en omdat ik het zo knap vind dat De Dijk dit nummer 30 jaar later nog steeds met evenveel passie vertolkt, de live opname van 2 jaar terug.

Let op de tekst van dit nummer ‘Wat een vrouw niet kan doen…. ze kan je laten zweven als jenever… en laten vallen als een steen’.

Veel plezier en laat me weten wat jouw lievelingsnummer is via contact@ingevanerp.nl.