muziek

IngeDraait | Pharrel Williams

Wanneer ik kijk naar mijn leven en zie wat er allemaal is, dan kan ik maar één ding denken: Happy!
Zo aan het eind van het jaar maak ik altijd de balans op en stel ik mezelf een paar vragen. Zoals ‘hoe gaat het nou écht met me’, ben ik tevreden over het afgelopen jaar als ik kijk naar hoe het gaat met mij en mijn gezin, familie, vrienden en werk.

Balans

Voor 2018 is dat voor een heel groot deel ‘ja’. Ik heb me gefocust op mijn werk en op een nieuwe koers. Door te kiezen voor het versterken van het persoonlijk leiderschap van vrouwen heb ik mijn hart gevolgd. En dat is spannend én voelt geweldig.
De tijd die ik overhad heb ik vooral besteed aan mijn gezin. Met name onze jongste, die de overstap heeft gemaakt naar de middelbare school. En ik kijk terug op veel mooie gezinsmomenten zoals het samen lezen van Harry Potter. Elke keer weer een geluksmoment.

Dansen

Voor 2019 neem ik mijzelf stellig voor om meer tijd te besteden aan mijn familie en vrienden. Want dat is er het afgelopen jaar bij ingeschoten. En dat wil ik volgend jaar anders.

Daarnaast neem ik me voor om meer te gaan dansen. Wist je dat Pharrell Williams een 24 uur durende versie van Happy heeft opgenomen?
Doe je met me mee?