muziek

IngeDraait | Davina Michelle

Duurt te lang - Davina Michelle - IngeDraait

Soms hoor ik zo’n liedje waarvan ik denk ‘lekker, wat is dat toch’. En na een paar keer begin ik het steeds lekkerder te vinden. ‘Duurt te lang’. Nou, nee (haha).

Beste zangeres 2018

Davina Michelle, de beste zangeres van 2018. Ik hoop dat ze heel trots is op deze titel. Ik kende haar nog niet. Jij wel? Daarom heb ik op YouTube gekeken naar eerdere filmpjes. Ze heeft een eigen kanaal sinds 2017 en heeft daarop een cover van Pink ‘What about us’. Pink heeft dit ook gezien en heeft daarop gezegd ‘that’s better than I will ever sound’. Nou, daar zou ik pas echt trots op zijn.

Op het podium

Zelf zing ik al jarenlang, eigenlijk vanaf mijn 8e. Sinds een paar jaar lekkere covers, in de band El Kartel. Heerlijk om op het podium te staan en met de mannen muziek te maken en mensen te laten swingen. Wie weet laat ik daar ook nog eens wat van zien. Maar dan moet ik toch wel wat van mezelf overwinnen. Niet dat ik me ervoor schaam. Wel vind ik dat het ‘live’ een stuk beter is dan we het bij een opname kunnen laten zien.

Of heb ik te weinig lef…. en is ook voor mij schaamteloos schitteren met iets wat ik geweldig vind om te doen maar ook spannend (want kwetsbaar) toch ook nog een dingetje….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *