Geen categorie

Het stuur in handen…. en dan letterlijk (vreemde coachlocatie…)

Gisteren wilde ik een afrondend coachgesprek voeren met mijn coachee bij Hotel Mitland. Op de site leek alles open, dus ik dacht ‘koffie drinken op 1,5 m afstand, dat moet kunnen’.

Dat was naïef van mij gedacht. Het hotel was wel open maar we konden niets eten of drinken.

Dan maar een wandeling. Geen probleem, wandelcoaching, ik doe het regelmatig. Maar…. toen vielen er druppels. Dat praat minder lekker.

Wat dan? We zaten midden in een goed gesprek. Naar mijn huis was geen optie (een klussende man en 2 rondhangende pubers). Verplaatsen gedoe (zij had een uur in de auto gezeten voor dit gesprek) en ik had niet 1-2-3 een oplossing.

Tot ik bedacht: in de auto, schuin achter elkaar is ook op afstand. Dus toen zijn we daar gaan zitten. Zij vertelde hoe het coachprogramma haar had geholpen het stuur opnieuw in handen te krijgen. Haha, dat was ineens heel letterlijk. Vreemde coachlocatie, dat dan weer wel.

Met dank aan Hotel Mitland, dat we onze auto daar even mochten parkeren.