Geen categorieterugblik activiteiten

Doe de Haka tijdens event Vrouwen van de toekomst (terugblik)

Gisterenavond, 4 maart, vond het event ‘Vrouwen van de toekomst’ plaats in Amsterdam. Het werd georganiseerd in het kader van Internationale vrouwendag (8 maart) door 4youngpeople 

Ik had de eer om het event te openen en voor dit bijzondere event, wilde ik dat op een speciale manier doen. Eerst zong ik het lied ‘Beautiful people’. Daarna leerde ik iedereen een Hakka, een ceremoniële dans die uit Nieuw Zeeland komt en daar wordt gebruikt bij huwelijken, uitvaarten en rugbywedstrijden. Binnen 5 minuten had iedereen de Hakka onder de knie en vlogen de pannen van het dak van de energie en sfeer van verbondenheid. Wat een start!

Aansluitend konden deelnemers een workshop ‘krachtig van binnen’ volgen bij Marleen Du Clou en een workshop ‘krachtig van buiten’ bij mij. Ik heb ze o.a. laten ervaren wat het effect is van rondlopen als een knecht of als een koningin én de spelregels van kleding per context.

Het was een feest om deze avond te verzorgen. Er zijn zoveel geweldige powervrouwen waarvan ik hoop dat ze mijn motto ‘schaamteloos schitteren’ gaan ervaren. Mijn missie om is dat alle vrouwen doen waar ze goed in zijn, zonder limieten, zonder grenzen. Groei in persoonlijk leiderschap, laten zien van hun talenten. Zodat diversiteit heel logisch wordt op allerlei plekken én op het werk. Meer diversiteit geeft meer perspectieven tijdens het maken van beslissingen in organisaties. Een dikke win-win dus voor iedereen 🙂

4YP_Vrouwen_vd_toekomst_©_Sabine_van_Nistelrooij_photo-17
4YP_Vrouwen_vd_toekomst_©_Sabine_van_Nistelrooij_photo-13
4YP_Vrouwen_vd_toekomst_©_Sabine_van_Nistelrooij_photo-8
4YP_Vrouwen_vd_toekomst_©_Sabine_van_Nistelrooij_photo-27