Geen categorie

Diner met ambitieuze vrouwen

 

groepsfoto 1
aan tafel
Petra

Negen mooie vrouwen aan een goedgedekte tafel. Brabants bont tafelkleed, schalen met veganistische Libanese schotels. Kaarsjes en muziek aan. Goede gesprekken en een lekker glas wijn. Chocolade toe en een omhelzing bij het afscheid.

Toen ik anderhalf jaar geleden begon met het uitvoeren van een totaal nieuw concept: VIP-coachprogramma’s voor ambitieuze vrouwen, had ik altijd het idee om deze vrouwen ook bij elkaar te brengen. Want ik weet dat waar vrouwen op een ontspannen manier bij elkaar komen, ze elkaar supergoed kunnen inspireren.

Persoonlijke, ontroerende liederen

Daarom organiseerde ik onlangs het diner waarvoor ik mijn coachees uitnodigde. Niet iedereen kon natuurlijk, maar een aantal kon wel en kwam vol enthousiasme. Het thema van de avond was ‘samenwerken vanuit vertrouwen’. De start, waarbij iedereen een zelfgekozen lied liet horen, was meteen ontroerend. Zoveel verschillen: van ‘I will survive’ naar ‘het leven’ en van klassiek naar Kate Perry. Allemaal een persoonlijk verhaal maar tegelijk waren er ook direct zoveel raakvlakken in de levensthema’s.

Samenwerken vanuit vertrouwen

Het thema ‘samenwerken vanuit vertrouwen’ hebben we besproken volgens de zeven stappen van de Jump Movement. Dat leverde intieme gesprekken op. Zelf was ik geraakt door mijn gespreksgenote. Ze vertelde dat ze genoot van de openheid van mij en de groep en me aanmoedigde dit soort bijeenkomsten vaker te organiseren. Nou, lieve dames: dat ga ik zeker doen. Want ik heb er net zoveel van genoten als jullie.